суботу, 28 грудня 2013 р.

Windows 8- жах для не сенсорів

Видалась цікава нагода спробувати в діі Віндовс 8.1 на ноутбуці "Тошіба сателіт".
По перше, однозначно складніша процедура зміни,активаціі, додавання мови.
По друге, автоматично включаються після активаціі усі пункти дозволів в меню Безпеки (андроід це робить безкоштовно, а за віндовс платите Ви)
По трете, інтерфес не певен чи для сенсорів, але не для звичайних ноутбуків. Трішки  в інтернеті почиталось, хвалять інтуітивно легко розуміти віндовс 8. У віндовс ХР чи 7 з горем можна було працювати, а тут потрібно читати, та ще й між рядками.
По четверте, наставлено багато такого, що пише "сервісу у вашій краіні немае"- а нащо ставили, якщо СНГ не підтримуеться?
Можливо це й певною мірою революція в і нтерфейсі присутня, але процес налаштувань і роботи з мережею в ній став набагато "темніший". 
Якщо сенсорів на ринку стане більше, шанси є, в іншому випадку ця дорога іграшка просто задихнеться в своій революційності на не сенсорних компьютерах, тим паче Андроід безкоштовний набагато шустріший.
До того ж, вчора дивився документальний фільм про будиник та житло,будівництво і забудову в часи СССР, і як тепер ті панельні будинки пробують урізноманітнити розмальовуючи зовнішні стіни - і дико захотілось прирівняти це до  отих "панельок" в віндовс 8.
Як знайду позитиви, напишу,  а поки що точно переходжу на 7, так як роботи багато а 8 весь час якісь повідомлення, апдейти, несумісності, перевірка ліцензій, сертифікатів і ніякої ефективної роботи....
Успіхів

Немає коментарів:

Дописати коментар