пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Підтримка петиції про збереження коледжів та технікумів (2016)

Вітаю!
Життя продовжується, у світі , країні багато чого змінюється і не завше на краще. Ось одна маленька несправедливість, з якою неможливо погодитись:

Лобіювання інтересів університетів та інститутів призвело до того, що прямуючи в Європу у нас ліквідовують обов`язкову проміжну ланку  між школою та університетом(інститутом).
Чому так? Скоріш за все, замість закривати частину тих універів(інститутів),  останні пробують ліквідувати проміжну ланку, котра "забирала" від них потенційних студентів- даючи середню професійну спеціальну освіту.
І як би хто, і  що говорив - коледжі це є спрямувальна ланка наближення до бажаної професії та одночасно система селекції. Лише невелика частина людей після закінчення коледжів продовжує свою освіту далі (до ~10%). Обгрунтування просте і доволі зрозуміле, щось більше і мудріше можна віднайти в інтернеті самостійно!

Таким чином, якщо Ви вважаєте що це справді не справедливо, пропонуємо вам підтримати петицію до Президента України, щодо збереження коледжів та технікумів в системі освіти:
https://petition.president.gov.ua/petition/18160.

Система реєстрації на сайті Президента України,( для права підтримати петицію) не є складною, але на сьогоднішній день вона двохетапна.
Якщо Ви справились самостійно  підписали цю петицію: можна сказати що Ви уже на половину "коп`ютерний геній"!!!

Якщо Вам не вдалось це зробити, тоді ця маленька інструкція для Вас:

Заходимо сюди

https://petition.president.gov.ua/ та Реєструємось(тиснемо на напис у верхньому правому кутку сторінки ""Реєстрація", дивіться малюнок):


Нам необхідна ДІЮЧА електронна скринька (не можна використовувати російські поштові служби,  наприклад mаіl.ru) та придумати ПАРОЛЬ, який необхідно ЗАПАМ`ЯТАТИ,
Вводимо свою електронну скриньку (пункт 1, малюнок), ПАРОЛЬ пункт 2 та 3 (однакові), пункт 4 - система перевірки "людяності"(контрольне число з картинки ввести поле навпроти самих цифр), не забути  виставити "галочку" (пункт 5 на малюнку):
КОЛИ усе заповнено тиснемо кнопку "НАСТУПНИЙ КРОК".


Тепер очікуємо листа, який приходить по різному (в часі) від кількох хвилин, до кількох годин:
У листі є "таємний лінк"(посилання) за яким необхідно перейти на той же сайт продовжуючи  тепер уже підтвердження особи.


Перед Вами має відкритись форма, необхідно ВИБИРАти пункт "За допомогою Подоткового номера", після чого відкриється ось така форма :
Вводимо своє Прізвище (пункт 1, малюнок), Імя пункт 2, По-батькові  пункт 3, пункт 4 - ваш ідентифікаційний код з податкової інспекції, не забути  виставити "галочку" (пункт 5 на малюнку). Коли усе заповнено тиснемо "ПЕРЕВІРИТИ".

Тепер чекаємо на ще один лист, цього разу максимальний термін його приходу- 24 години.
Лист виглядатиме приблизно ось так:

Якщо у листі є текст  про  перевірку, що підтвердила особу переходимо знову на сайт Президента України (https://petition.president.gov.ua/petition/18160)
У правому верхньому кутку сторінки вибираємо тепер уже "Вхід", появиться форма де потрібно ввести-
свою електронну скриньку (пункт 1, малюнок), ПАРОЛЬ пункт 2 (котрий ми мали запам`ятати з першої реєстрації!), пункт 3 - система перевірки "людяності"(контрольне число з картинки ввести поле навпроти самих цифр), коли усе заповнили вибираємо "УВІЙТИ":
Якщо Ви не відхилились від інструкції, ви уже будете на сторінці петиції до Президента України про збереження коледжів та технікумів, все що необхідно в правій половині віднайти ЖОВТУ КНОПКУ з написом "Підписатись", тиснемо на неї, кнопка  має пропасти- отже Ви підписались під цією петицією:


Не забуваємо натиснути після усього в правому верхньому кутку сторінки "Вийти"


На момент написання цієї інструкції статті було уже 14007 підписів та залишалось 41 день до завершення збору підписів (18:02 22.01.2016)


Дякую усім хто є небайдужим і трішки потратив часу на шанс врятувати, ще одну ланку освіти в Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар